Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni és Cassano összeverekedett!


A tekintélyes olasz sportlap, a Gazzetta dello Sport információi szerint az Inter tegnapi edzését követően összeverekedett Andrea Stramaccioni vezetőedző és Antonio Cassano. 


A felek már az edzés után ugrottak egymásnak az öltözőben, és csak a többi játékos gyors közreműködésének köszönhetően sikerült viszonylag hamar véget vetni a csetepaténak.


Állítólag szó szót követett, míg végül tettlegességig fajult a szóváltás, majd Stankovic és Cordoba vezetésével sikerült szétválasztani a feleket. 

Az Internek mindenesetre úgy hiányzott ez az összetűzés, mint lepratelepre a sárgaláz, miután így is igen komoly csatárgondokkal küszködik a Nerazzurri, Milito térdsérülése és a meggondolatlan átigazolási politika miatt.

Cassano és Strama a legnagyobb barátok hírében álltak, ezért is lepődhetünk meg a hír hallatán. A másik oldalról viszont nem egy ember figyelmeztette a fekete-kék milánói klubot, hogy Cassanoval bizony előbb-utóbb komoly gondok akadhatnak a csapat berkein belül.

A mai nap folyamán, ha minden igaz, maga Massimo Moratti, az Inter elnöke próbálja meg kibékíteni a támadót és a fiatal edzőt, természetesen azonban már szárnyra kaptak a híresztelések, miszerint Cassano kimarad a Catania elleni kezdőcsapatból és a szerződését sem hosszabbítják meg a napokban megjelent információkkal ellentétben.

forrás: azzurri.co.hu