Recent comments

Friss Hírek

Deschamps: Pogba ideje el fog jönni a válogatottnál is


A Juventus fiatal reménysége, Paul Pogba egyre több bizalmat kap Antonio Contétól, a középpályás pedig él is a lehetőséggel, olyannyira, hogy már a francia válogatott ajtaján kopogtat a 19 éves tehetség.


Didier Deschamps, a gall nemzeti csapat trénere a Tuttosportnak adott interjút, amelyben elmondta, figyelemmel követi Pogba játékát, aki hamarosan a válogatottban is helyet kaphat.  
 
„Paul egy jelenség lesz, amikor már három-négy szezont maga mögött tud majd ilyen magas szinten. Azonban az nem kérdés, hogy rendelkezik valami érdekes potenciállal. Karakteres a játéka és a megfelelő irányba fejlődik. Nem véletlen, hogy ilyen sok lehetőséghez jut a Juventusnál.” – kezdte nyilatkozatát Deschamps.

„Rendszeresen beszélek a Juve mesterével, Antonio Contéval, mivel barátok vagyunk. Nyugodt vagyok, hiszen Paul a megfelelő kezekben van. Pogba ideje el fog jönni a válogatottnál is. A jövője csak rajta múlik. Ő is ott van az előzetes játékoslistámon a Grúzia és Spanyolország elleni válogatott mérkőzések előtt. Mihelyt teljes a keret, nyilvánosságra bocsátom.”

Deschamps szót ejtett szeretett klubjáról is, amely véleménye szerint ismét bajnoki címet ünnepelhet majd a szezon végén, ráadásul a Bajnokok Ligájában is maradandót alkothat a torinói gárda.

„A Juventus már gyakorlatilag megnyerte a Scudettót. Antonio természetesen elutasítja az ilyen kijelentéseket, de fontos lépést tettek a céljuk felé az elmúlt vasárnap. Európában pedig nem látom, miért ne nyerhetné meg a Juventus a Bajnokok Ligáját. Persze sok múlik a sorsoláson. A Juve helyében a Real Madridot akarnám elkerülni.” – mondta a Bianconeri egykori középpályása.

forrás: azzurri.co.hu