Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Totti nem gondolkodik a visszatérésen


Prandelli szavaira reagálva a Roma csapatkapitánya Francesco Totti elmondta, hogy csak a soron következő meccsekre koncentrál és nem gondol a válogatottba való visszatérésre.

„Ha kvalifikáljuk magunkat a 2014-es világbajnokságra, majd meglátjuk milyen formában lesz. De jelenleg úgy tűnik számomra, hogy kiváló formában van." mondta Prandelli a sajtónak vasárnap.

Az olasz válogatott szövetségi kapitánya Cesare Prandelli elismerte, hogy Totti van olyan jó formában, hogy visszakerülhessen a nemzeti csapatba, azonban a 36 éves játékos nem akar ilyen előre gondolkodni.

„A dicséretek mindig jól esnek, amiből mostanában sokat kapok az edzőktől, csapattársaktól és a labdarúgásban jártas emberektől.” olvasható a nyilatkozat a világbajnok csatár hivatalos honlapján.

„Szeretnék köszönetet mondani Prandellinek és mindenki másnak, mert a szavaik arra ösztönöznek, hogy még jobban szerepeljek.”

„Jelenleg mindig csak az adott 90 percre koncentrálok, meccsről meccsre készülök. Csakis a jelenre figyelek, most épp a soron következő Palermo elleni bajnokira.”

„Alig várom, hogy újra pályára léphessek a csapatársaimmal és folytassuk az elmúlt hetekben mutatott teljesítményünket. Nagyon lelkes vagyok.”

Totti a 2006-os világbajnokság megnyerése után vonult vissza a válogatottból, ahol 58 mérőzésen kilenc gólt szerzett.

Az olasz bajnokság 5. helyén álló Roma kapitánya az idei szezonban 27 mérkőzésen 11 gólt szerzett, legutóbb vasárnap a Parma ellen volt eredményes.

forrás: olaszfoci.hu