Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Prandelli számol a 2011 óta harcképtelen Rossival


Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli elmondta, a Fiorentina támadója, Giuseppe Rossi része a squadra azzurra terveinek. 


A támadó a januári átigazolási szezonban érkezett a „violákhoz”, de térdszalagszakadásai miatt 2011 októbere óta nem lépett pályára. Ennek ellenére Prandelli számol a 26 éves játékossal:

„Rossi egy szerencsétlen kiválóság. Olyan tehetség, aki készen áll rá, hogy világklasszis játékos legyen – mondta Prandelli. – Biztos vagyok benne, hogy motiváltabban és még jobb játékosként tér vissza, mint amilyen a sérülése előtt volt.”

„Kezdő volt az általam vezetett olasz válogatottban, az pedig nem akármilyen csapat. Számolok vele a világbajnoksággal kapcsolatban.”

Rossi 27 válogatott mérkőzésén hatszor talált be, legutóbb a 2011. október 7-én játszott Szerbia elleni 1–1 során volt a pályán a squadra azzurrában.

A Fiorentinával kapcsolatos további hír, hogy az együttes meghosszabbította harmadik számú kapusa, Cristiano Lupatelli szerződését 2014 nyaráig – a kontraktusba plusz egy év opció is beletartozik a klub számára.

forrás: NSO