Recent comments

Friss Hírek

Andreazzoli: Kibírtuk a nyomást


A Roma mestere elismerte, csapata nem tudott olyan játékot nyújtani a Genoa ellen, mint amilyet tudna, majd elismerően beszélt Francesco Tottiról, aki újabb rekordot állított be.


Francesco Totti korai tizenegyesével már 225 Serie A-s gólnál tart, ezzel beállította Gunnar Nordahl rekordját.

"Hogy beérheti-e Totti Silvio Piola 274 gólját? Ezt tőle kérdezzék meg. Már így is történelmi tettet hajtott végre és én igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy az elmúlt évek során részese lehettem ennek."- kezdte Andreazzoli.

"A mai meccsen lehetőségünk nyílt arra, hogy bemutassuk mit tudunk játszani nyomás alatt és szerencsére a kapusunk igazán jó játékos. Jól tartottuk magunkat a Genoa ellen, akiknek még az egyenlítés is összejött, de a második félidőben teljesen más taktikára váltottunk. A srácok nagyon jól hozzászoktak ehhez és az igazi Roma ekkor mutatta meg önmagát. Az volt a cél, hogy mindenki tegyen hozzá egy kicsivel többet az első félidőhöz képest."

Különös este volt a fiatal Romagnolinak, aki Marcos sérülését követően került be a kezdőcsapatba és góllal hálálta meg a bizalmat.

"Nincsenek kétségeim Romagnoli felől és a gólja csak hab volt a tortán. Ezeket a helyzeteket gyakoroltuk, de a Roma tud ennél sokkal többet is."


forrás: asroma.hu