Recent comments

Friss Hírek

Serie B: Feczesin gólt szerzett, csapata 3-0-ról kapott ki



Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 25. fordulójában Feczesin Róbert gólt szerzett, ám az Ascoli 3–0-s vezetés után kikapott a Spezia vendégeként.


A mérkőzés hőse a cserepadról érkező és triplázó Marco Sansovini volt, aki a győztes gólt a 91. percben szerezte.

A magyar támadó kezdőként kapott lehetőséget, a 32. percben a vendégcsapat az ő találatával vezetett két góllal. A szünet után már háromgólos előnyhöz jutó Ascoli a hajrára hagyta magára feljönni a Speziát – bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2–0 után, még az első félidő hajrájában létszámban megfogyatkozott –, a hét perc alatt duplázó Sansovini vezérletével aztán a házigazdák végül győztek, hiszen az 56. percben érkező csereember a túlóra első percében megszerezte a harmadik gólját is. Feczesint a 61. percben lecserélték – addigra begyűjtött egy sárga lapot –, az Ascoli akkor még 3–1-re vezetett.

Jól kezdődött a mérkőzés a Filkor Attilát a kezdőben felsorakoztató Pro Vercelli számára, hiszen hazai környezetben az első percben vezetéshez jutott. Tíz perccel később azonban létszámban megfogyatkozott, a Sassuolo pedig egalizált, majd a szünet előtt már vezetéshez is jutott. A második félidőre a Pro Vercelli már csak kilenc mezőnyjátékossal érkezett, mert Matteo Abbatét a szünetben reklamálás miatt kiállították. A listavezető pedig gól- és kettős emberelőnyét ki tudta használni, sőt, a 90. percben szerzett újabb góllal bebiztosította a győzelmét.

A Vicenzába nem nevezték Laczkó Zsoltot, csapata a Verona vendégeként hajrábeli góllal jutott három ponthoz.



25. FORDULÓ

Bari–Varese 0–1


Crotone–Grosseto 1–0


Juve Stabia–Novara 2–4


Modena–Reggina 1–1


Padova–Brescia 0–0


Pro Vercelli–Sassuolo 1–3


Spezia–Ascoli 4–3


Verona–Vicenza 0–1


Virtus Lanciano–Cittadella 3–2


Cesena–Ternana 1–0

forrás: NSO