Recent comments

Friss Hírek

Petkovic: Nem félünk a Napolitól



A mai nap és a forduló legnagyobb rangadója a Lazio-Napoli találkozó lesz, ahol a harmadik fogadja a másodikat, és a két csapat között csak hat pont a különbség. 


Bár Klose és Hernanes sérülése miatt sokan már nem tekintik bajnokesélyesnek a Laziót, Vladimir Petkovic szerint azok, és most meg is szeretnék mutatni.


„Nyilván ez egy nagyon fontos állomása a hadjáratnak. Egy győzelemmel közelebb kerülhetünk a két éllovashoz, sőt, akár el is kaphatjuk őket.”

„Nem félünk a Napolitól. Az életben csak egy dolog van, amitől félni kell. [Hogy mi, azt nem részletezte, pedig kíváncsiak lettünk volna rá. - a szerk.] Egy erős csapat vagyunk, akiről mindenki azt gondolja, hogy a Juventus egyik fő ellenfele. Be akarjuk bizonyítani, hogy nem csupán a harmadik helyezett vagyunk.”

„Már vártuk ezt a párosítást, amit ugye elvesztettünk 3-0-ra a szezon elején. Jól reagáltunk arra a vereségre, és most készek vagyunk válaszolni nekik.”

„Tulajdonképpen jól kezdtük azt a meccset, olvastuk a Napoli játékát, de aztán elkövettünk hátul egy buta hibát, és elvesztettük a helyes irányt. Állandónak, egyenesnek kell lennünk, még a legnehezebb pillanatban is felemelve a fejünket, és nem szabad pánikolnunk.”

Az egyik legfontosabb játékosa, Hernanes akár vissza is térhet ma a sérüléséből, ugyanis a vártnál gyorsabban épül föl.

„Beszélni fogok Hernanessel és a többiekkel, hogy kitaláljuk, játszhat-e vagy sem. Az olyan játékosok mint Klose, nagyon fontosak, de vannak olyanok is, mint Sergio Floccari, akik bizonyították, hogy jól megállják a helyüket. ”

„Újra az a Lazio akarunk lenni, akit a szurkolók ismernek, és ez egy remek lehetőség. Mindenki azt mondja, hogy a Juve és a Napoli a két jelölt a bajnoki címre, és ezért szeretnénk jelezni, hogy mi is versenyben vagyunk a Scudettóért.”

Klose sérülése miatt a Lazio leigazolta az egy ideje klub nélküli Louis Sahát, aki egykor a Manchester United játékosa is volt.

„Sajnos az utóbbi időben nem játszott, de egy pár percre beállhat, hogy segítsen a csapatnak.”

forrás: azzurri.co.hu