Recent comments

Friss Hírek

Roma: Panucci lehet Zeman utódja



A korábbi Roma-hátvéd a vezetőedzői poszton is bizonyíthatja elkötelezettségét.



Bár a “Farkasok” látványos játékkal rukkoltak elő eddig a szezonban, azonban az eredmények elmaradtak a várttól. Ennek folyományaként a római klub elöljárói elküldték a kispadról Zdenek Zemant.

A cseh szakember elmondta, hogy egyáltalán nem boldog, de beszélt Francesco Totti csapatkapitánnyal és a vezetőséggel is, arra pedig nem is számított, hogy a szurkolók így reagálnak majd. Mint ismert, az AS Roma drukkerei tüntettek a vezetőség ellen a döntés miatt.

A hírek szerint már meg is találták Zeman utódját Christian Panucci személyében. A korábbi római hátvéd elismerte, hogy megkeresték őt az örök városból.

“Igaz, hogy kapcsolatba léptek velem szombaton. Arról kérdeztek, hogy elérhető vagyok-e illetve, hogy nyitott lennék-e a visszatérésre Rómába. Mást nem szeretnék most még elárulni” – idézi Panuccit a Corriere dello Sport.  

“Fantasztikus lenne számomra, ha az AS Roma vezetőedzője lennék, de majd meglátjuk mi történik” – tette hozzá a klasszis.

Nincs sok ideje a rómaiaknak a válogatásra, hiszen a Serie A-ban is sorsdöntő találkozók várnak Tottiékra és az Olasz Kupában is hamarosan jön az elődöntő visszavágója az Internazionale ellen.


forrás: Futballista.hu