Recent comments

Friss Hírek

Klose: Segítek én még a bronzéremért folyó harcban!



A német válogatott lengyel származású gólzsákja, Miroslav Klose nem hajlandó feladni.


Miután korábban combizomsérülés hátráltatta, viszonylag gyorsan rendbejött, és klubcsapatában, a Lazióban sorra rendre vagdalta a gólokat.

Ám most ismét a balszerencse szegődött a nyomába, hiszen a jobb térdében részleges szalagszakadást szenvedett. A támadót Joachim Löw szövetségi kapitány ennek ellenére hazarendelte a müncheni bázisra, ahol a Nationalmannschaft tudós orvosai vizsgálták meg.

- Én csakis német orvosoknak hiszek – nyilvánította ki véleményét Löw.

Nos, Klose a franciák elleni barátságos mérkőzést kénytelen volt kihagyni, ám mint azt nyilatkozta, csak ezt a harcot veszítette el, de nem a háborút.

- Az orvosok szerint egy kisebb műtétre is szükség lesz. Állok elébe. A tavalyi Európa-bajnokságunk gyengécskén sikerült, nekünk ugyanis a harmadik hely nem eredmény.


A jövő évi vb-n sokkal többre vágyom, ezért – bár az orvosok szerint kéthónapos kihagyás vár rám – hamarosan visszatérek. Elvégre a Laziót is segíteni kell, mert meggyőződésem, hogy a hajrában frissen, kipihenten segítem majd római klubomat abban, hogy legalább a dobogó harmadik fokát megszerezze.

Ráadásul jövőre az a tervem, hogy csakis a világbajnoki döntőket ide értve szerzett góljaim számát tekintve megelőzzem a brazil Ronaldót.

Meg fogom előzni, és előtte segítek én még a Laziónak a bronzéremért folyó harcban.


forrás: Futballista.hu