Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Visszatérhet Insigne és Behrami


Nagy esélyt kapott a Napoli: a Juventus tegnapi veresége után, ha ma délután legyőzik a Sampdoriát, akkor két pontra megközelíthetik riválisukat. 


Ráadásul két fontos játékos ismét Mazzarri rendelkezésére állhat, így a délieknek gyakorlatilag nincs lényeges hiányzójuk, ráadásul hazai pályán játszanak, úgyhogy minden adott a bajnoki címért zajló verseny szorosabbá tételéhez.


Behrami teljesen felépült a bokaficam okozta sérüléséből, így biztosan játékra képes. Insigne elvileg kezdett volna csütörtökön a Plzen ellen, de influenzás lett. Most sem 100 százalékos, de a keretben ott van, és adott esetben nyilván pályára is lép majd.

A Napoli teljes kerete a délutáni meccsre: De Sanctis, Rosati, Britos, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Rolando, Armero, Behrami, Donadel, Dzemaili, El Kaddouri, Hamsik, Inler, Maggio, Mesto, Zuniga, Calaiò, Cavani, Insigne, Pandev

Ugyan elvileg lesz annyi hátrányuk, hogy csütörtökön EL-meccset kellett játszaniuk, azonban azt nem mondhatnánk, hogy nagyon megerőltették magukat: otthon simán kikaptak a Viktoria Plzentől (0-3), és ezzel bizonyára kiestek. Valahol érthető, hiszen az Európa-Ligában nem igazán éri meg kifárasztani a játékosokat, ugyanis nagyon alacsonyak a pénzdíjak, és a bajnoki címre is van esélyük.

Viszont emiatt a hozzáállás miatt került a németekhez a negyedik BL-hely (hogy ez kinek jutott eszébe, az is jó kérdés), és sajnos így is kell visszaszerezni.

forrás: azzurri.co.hu