Recent comments

Friss Hírek

Lennon: Képesek vagyunk felnőni a feladathoz



A Celtic menedzsere, Neil Lennon együttese csoportkörbeli győzelmei után úgy véli, játékosai igazán hisznek a jó eredményben, és érzése szerint felnőnek a nagy feladathoz.


„Igaz hittel vágunk a mérkőzésbe, bármi megtörténhet. Semmi nem dől el az első kilencven perc után, nagyon kemény két meccsre kell készülni – puffogtatott el pár frázist a közhelyszótárból Neil Lennon. – A Juventusnak kiváló támadó vannak Mirko Vucsinics, Fabio Quagliarella, Sebastian Giovinco és Nicolas Anelka személyében.

Emellett nagyon erős a középpályássor is, Arturo Vidal nagyon jól játszik, Claudio Marchisio világklasszis, Andrea Pirlo pedig egyike a legjobbaknak.

Nagyszerű csapat, fantasztikus játékosokkal, de még a Juventus sem becsülheti le a Celticet."

„A Juve és a Barca különböző stílusban játszik, más kultúra. A Juventus védelme nagyon erős, roppant jól szervezett a csapat, amely a bajnokságban nagyon kiegyensúlyozott és a BL-ben is lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Nagy erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy megfelelően felkészüljünk az olaszok ellen – tette hozzá a Celtic szakvezetője. – Kiváló csapattal és kiváló edzővel találkozunk. Izgatottan várom, hogy megmérkőzhessek a Juventusszal, de a játékosoknak sincs szükségük extra motiválásra. 

Ez lesz életük egyik legfontosabb mérkőzése, mindannyian nagyon izgatottak, és biztos vagyok benne, hogy az együttes felnő a feladathoz."