Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Matri-Vucinic duó a Celtic ellen



Miután Alessandro Matri formába lendült, s megtalálta góllövő cipőjét, pontosabban zokniját, ismét a kezdőben találhatja magát, méghozzá a ma esti Celtic elleni BL mérkőzés odavágóján.


A csatárnak voltak nehézségei eddig a szezonban, de a Chievo és a Fiorentina ellen szerzett góljai Mirko Vucinic mellé, a kezdősorba repíthetik a BL-szűz centert.

Indokolt a jelző, ugyanis Matri, aki ma este Giovincot "pótolja" a kezdő 11-ben, nem szerzett még gólt európa legrangosabb sorozatában, a Bajnokok Ligájában. 

Antonio Conte mester a megszokott 3-5-2-es hadrendben küldi a Celtic Park-i csatába fiait, akik közül az Afrikai Nemzetek Kupájáról visszatérő Kwadwo Asamoah ma este a kispadon kezdi meg a mérkőzést.

A védelemben ismét összeáll az Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Martín Caceres trió, a jobb szélen a svájci gyors, Stephan Lichtsteiner fog rohamozni, míg a bal oldal De Ceglie sérülése és Asamoah pihentetése miatt Federico Peluso felügyelete lesz. 

A pálya közepét európa egyik legerősebb középpályássora, az Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Claudio Marchisio alkotta trió uralja majd, előttük pedig a Fiorentina elleni mérkőzést eldöntő Alessandro Matri, Mirko Vucinic duó tör a skót kapura.

Juventus lehetséges kezdőcsapat : Buffon- Barzagli, Bonucci, Caceres- Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso- Vucinic, Matri

forrás: Juventusfc.hu