Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni nem veszi félvállról az Európa-ligát


Andrea Stramaccioni, az Inter edzője nem győzte hangsúlyozni, mennyire tiszteli mind a kolozsvári játékosokat és edzőt, valamint magát az Európa-ligát is.


Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy jó olasz szokás szerint felküldi a B csapatát a ma esti CFR Cluj elleni Európa-liga találkozóra, a legjobb 32 között.

„Én tiszteletben tartom az Európa-ligát, ami azt jelenti, hogy a lehető legerősebb kezdő tizenegyet küldöm pályára. Nem célom, hogy úgy forgassam a kezdőcsapatot, hogy az a minőség rovására menjen.

Az alapján fogok választani a játékosaim közül, hogy kik azok, akik az adott meccsen a legjobbat hozhatják ki magukból. Az egyetlen, ami közbeszólhat az a játékosok fizikai állapota.”

„Csak az becsüli alá az ellenfelünket, aki nem ismeri. Mi biztosan nem követjük el ezt a hibát. Tisztelem a Cluj csapatát és a mesterüket is, aki nagyon jó munkát végez. 

Minden gondolatom csak e körül a mérkőzés körül forog. Csak úgy érhetjük el a döntőt, ha lépésről lépésre haladunk.”-mondta a fiatal olasz vezetőedző.


forrás: azzurri.co.hu