Recent comments

Friss Hírek

Conte: A klubunkat egyáltalán nem segíti a szövetség


Az egyelőre még a Fiorentina ellen készülő Juventus vezetőedzője, Antonio Conte elégedetlen a Serie A következő fordulójában esedékes Roma elleni mérkőzés időpontja miatt.

A Juve szombaton hazai pályán játszik a Fiorentinával, a jövő héten pedig már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében lesz a skót Celtic vendége, majd a hétvégén a Romához látogat.

"Egyelőre a szombati mérkőzés a legfontosabb, elmondtam a csapatomnak is, hogy a holnaputánnal még ne foglalkozzanak" - mondta az előttük álló meccsekről Conte, aki azt is megosztotta hallgatóságával a klub sajtótájékoztatóján, hogy Andrea Pirlo csütörtökön nem edzett a csapattal, így kérdéses a hétvégi játéka is.

A fentiek ellenére nem biztos, hogy a firenzei ellenfélre koncentrál a legjobban a Juventus: "Ez még csak az ötödik forduló lesz a tavaszi szezonban, nem a bajnokság van most a fókuszban. A végéig még bármelyik mérkőzés lehet sorsdöntő, így a bajnoki címről még nagyon korai beszélni. A Fiorentina egy erős, a BL-szereplésért küzdő csapat, egyenrangú a Lazióval vagy a Napolival, akik a közvetlen ellenfeleink."

A vezetőedző megemlítette, hogy a jövő heti forduló időbeosztása nem igazán nyerte el a tetszését, mivel a BL-meccs után már szombaton játszaniuk kell: "Számomra természetes, hogy a Roma-Juventust vasárnap vagy hétfőn kellene játszani, hogy utolérhessük magunkat. Nem értem ezt a hozzáállást, hogy a Juventust siettetni kell. Ez egy kicsit zavaró, mivel egy hét alatt három mérkőzést kell játszanunk. A klubunkat egyáltalán nem segíti a szövetség.

A szerdai válogatott meccs után már szombaton játszanunk kell a Fiorentinával, valójában egy napunk van készülni. Ez még elmegy, de legalább a Roma ellen játszhatnánk vasárnap vagy hétfőn."


forrás: hatharom.hu