Recent comments

Friss Hírek

Cáceres: Csak a Juve érdekel


Martin Cáceres elutasította az átigazolási pletykákat, és biztosított mindenkit, hogy sohasem gondolt a távozásra. Őt csak a Juve érdekli.



Az uruguayi játékos második időszakát tölti a klubnál, mivel korábban egyszer már kölcsönben szerepelt a csapatnál, de most sokkal több hatása van a játékra, mivel Giorgio Chiellinit kell pótolnia.

"Egyértelmű, hogy Chiellini egy nagyon fontos játékosunk, és sokat jelent nekünk, ezért csak "Kapitánynak" becézzük. Mindenkinek, aki ezt a mezt viseli, mindent bele kell adnia minden egyes meccsen, és mi is csak ebben hiszünk " - mondta Cáceres a Sky Sport Italiának.

"Ott játszom, ahol az edzőmnek szüksége van rám. Nem számít, hogy szélsővédőt vagy középső védőt játszom, az a fontos, hogy büszkévé tegyem a Juventust."

Az interjú során megkérdezték Martint, hogy vajon valóban gondolt-e arra, hogy a kevesebb játéklehetőség miatt távozik a csapattól.
"Nem, sohasem gondoltam a távozásra. Csak a Juventus érdekel. Nagyon boldog vagyok itt, és mindig jól akarok teljesíteni. Ott vagyok, ahol lenni akarok."

Cáceres is kulcsszerepet vállalt a csapat glasgow-i 3-0-ás győzelmében.
"Ez egy kiváló eredmény, de megfelelően koncentrálva kell pályára lépnünk a második meccsen is. Egy hosszú utat kezdtünk meg, de mindig ugyanazzal a koncentrációval és csak egy meccsre szabad gondolnunk. 

Természetesen az elsődleges célunk, hogy ismét megnyerjük a Serie A-t, de gondolunk azért a Bajnokok Ligájára is, noha tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz eljutni a legvégéig."

"Szombaton a Roma ellen játszunk, akik egy nagyszerű csapatot alkotnak, és még keményebbek és elszántabbak lesznek az edzőváltás után. Ugyanakkor mi idegenbe is győzni megyünk."


forrás: Juventusfc.hu