Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: Remélem a családban marad a Milan


Silvio Berlusconi, a csapat tulajdonosa elismerte, a külföldi befektetők számára nyitva az ajtó, de szeretné, ha továbbra is a Berlusconi család része lenne a Milannak


A 76 éves korábbi olasz kormányfő 1986. február 20. óta a Milan tulajdonosa, és azóta a világ leghíresebb és legnagyobb csapatává varázsolta a rossonerit.

“Külföldi befektetők? Szeretném ha a család része lenne a Milannak. Emlékszem, amikor apám elvitt a stadionba, és nem kellett fizetni, mert annyira kicsi voltam.

A Milan mindig előkelő helyet foglal el a szívemben. Az évek során egyre több és több pénzt költöttem a csapatra, talán túl sokat is. De ez lehetővé tette, hogy a Milan legyen a legsikeresebb csapat a világon” – mondta Berlusconi az ANSA hírügynökségnek.

“A lányom, Barbara már része a vezetőségnek, és szeretném ha ez így maradna. Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem fogadunk külföldi befektetőket. 

Nyitva áll az ajtó a befektetők előtt. Ha a gazdasági válság tovább folytatódik, akkor talán változtatni kell a dolgokon” – fejezte be.
Berlusconi a Milannal többek között 8 Scudettót, 6 Olasz szuperkupát, 5 BL serleget, 5 Európai-szuperkupát és 1 Klubvilágbajnoki címet nyert.


forrás: acmilan.hu