Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Megállapodtak Diego Lópezzel

Az AC Milan olasz lapjelentés szerint intenzív tárgyalásokat kezdett a Real Madriddal a Bajnokok Ligája-győztes spanyol csapat kapusának, Diego Lópeznek a megszerzéséért. 



A játékossal már meg is állapodott a Milan.


A La Gazzetta dello Sport szerdán írt arról, hogy a milánói klub vezetésének képviseletében Adriano Galliano ügyvezető alelnök folytatott telefonos megbeszéléseket Florentino Pérezzel, a madridi királyi klub elnökével, ezzel is hangsúlyt adva annak, hogy komoly az olasz szándék a kapus megvásárlására.  A Milan érdeklődésének felerősödését megelőzte, hogy az eddig komoly vevőjelöltnek tűnő Monaco letett López leigazolásáról. Állítólag a Milannak maga Ancelotti ajánlotta López leigazolását. A Sky jelentései szerint, Diego Lopez elfogadta Adriano Galliani ajánlatát. A spanyol kapusnak 3 éves szerződést és évi 2.5 millió eurós fizetést ajánlott fel a Milan vezetése.

Az itáliai együttesnél – amely az új idénynek korábbi klasszis futballistája, Filippo Inzaghi kinevezésével új vezetőedzővel vág neki – a trénercsere után erősödött fel a szándék újabb hálóőr után is nézni, mivel az első számú kapus, Christian Abbiati már 37 esztendős, Gábriel még túl fiatal ahhoz, hogy a teljes szezonban elsőszámú kapus legyen, míg Agazzi nem váltotta be Pippo reményeit az amerikai túrán.
Diego López érkezésével Agazzinak vagy Gabrielnek távoznia kell. A Sassuolo érdeklődést mutat az olaszért -írja a milannews.it

Diego López tavaly januárban érkezett a Real Madridhoz a világ- és Európa-bajnok Iker Casillas pótlására, aki súlyosan megsérült, s hosszú időre kidőlt kéztörése miatt. Felépülése után azonban már nem ő, hanem az időközben bevált, és az akkori portugál edző, José Mourinho feltétlen bizalmát élvező López maradt a háló előtt, Casillas pedig alig kapott lehetőséget. 

Mourinho távozását követően Carlo Ancelotti is inkább Lópezt szerepeltette, s a jelek szerint most szerezte vissza a “főkapus” posztot Casillas, Lópeznek pedig új munkahely után kell néznie. 

Szerződtetésekor az idén novemberben 33 éves Lópezért – spanyol sajtóértesülések szerint – négymillió eurót fizetett a Real a Sevillának, s a játékos 2017. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

forrás: acmilan.hu