Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Jackson Martinez érkezhet Balotelli helyére

A legfrissebb hírek szerint Jackson Martinez az első számú kiszemelt Mario Balotelli pótlására, aki az angol élvonalban szereplő Liverpool csapatában folytatja pályafutását.


Mint arról már korábban beszámoltunk, a Milan megegyezett a Liverpoollal Mario Balotelli átigazolásáról, így az olasz támadó 20 millió euróért csatlakozik az angol klubhoz.

Balotelli távozásával a Milannak egy középcsatárra lenne szüksége. Több név is felmerült az olasz támadó pótlására, de úgy tűnik, hogy a kolumbiai Jackson Martinez a legfőbb kiszemelt.

A Milan Channel szerint a Milan képviselői már fel is vették a kapcsolatot a Portóval, de hivatalosan a tárgyalások még nem kezdődtek meg. Martinez szerződtetése nehéz feladat lesz Adriano Galliani számára, hisz a játékos nemrég új szerződést írt alá, amelyben 30-35 millió eurós kivásárlási záradék szerepel.

Olasz és portugál médiaértesülések szerint a Milan 4 millió euróért szeretné kölcsönvenni Martinezt opciós joggal, melynek értelmében a rossoneri a szezon végén további 25-26 millió euróért végleg megvásárolhatja. A Milan az átigazolási árat három év alatt törlesztené.

Abban az esetben, ha a Milannak nem sikerül szerződtetnie a 27 éves kolumbiai támadót, akkor a Manchester Unitedben szereplő Javier Hernández vagy a Manchester City támadója, Álvaro Negredo jöhet szóba. Ugyanakkor Negredo jelenleg súlyos sérüléssel bajlódik és körülbelül novemberig nem léphet pályára. Továbbá az sem kizárt, hogy a Tottenham spanyol csatára, Roberto Soldado lesz a befutó.

Jackson Martinez 2012 nyarán csatlakozott a Portóhoz a Jagueres csapatától 8,8 millió euróért és azóta 93 mérkőzésen 61 alkalommal talált be a portugál csapatban.

forrás: acmilan.hu