Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Elpasszolják kölcsönbe Fellainit

Az SSC Napoli azt fontolgatja, hogy kölcsönbe csak átveszi egy évre Marouane Fellainit. 


Mint azt korábban megírtuk, a belga válogatott játékosát a Manchester United holland mestere, Louis van Gaal nem szíveli. 

Végleg eladni őt nincs értelme, véli a hollandus, de egy jó kölcsönadással megszabadulhatna tőle egy időre. Mégpedig egészen pontosan egy idényre. Fellaini már hetek óta egyeztet Rafa Benítezzel, a nápolyiak spanyol mesterével, aki viszont lát fantáziát a középpályás futballjában.

Így aztán állítólag közel a megoldás, mert Benítez rávette arra a nápolyi klubvezetést, hogy Fellainiért egy idényre négymillió fontot utaljon át. Ez a megoldás azonnal elnyerte Van Gaal tetszését. Amúgy a tősgyökeres manchesteri drukkerek elhatározták, hogy tüntetést szerveznek a legközelebbi bajnoki meccs utánra, amennyiben a MU történetesen nem nyeri meg a Queens Park Rangers elleni összecsapását.

Ez esetben a már korábban is látott zöld-sárga drapérián azt kérik majd a szurkolók az angol klub amerikai tulajdonosaitól, a Glazer-família tagjaitól, hogy azonnal vásároljanak egy jó pár nemzetközi klasszis játékost, vagy szálljanak ki a bizniszből…


forrás: Futballista.hu