Recent comments

Friss Hírek

TOTTI: A szenvedélyem, a szórakozásom

A Roma csapatkapitánya annak ellenére, hogy öregszik, folytatni szeretné a játékot egészen addig, amíg örömét leli benne.

 
A 37 éves játékos a 23. szezonját kezdi meg a Romával a hétvégi, Fiorentina elleni bajnokin.

"Sajnos öregszem, de a futball volt a mindenem és még most is az, a szenvedélyem, a szórakozásom."- jegyezte meg Totti.

"Persze most minden más, a futball változott, sokkal inkább a fizikai erőről szól és kevésbé a technika dominál, emiatt régen sokkal jobban élveztem. Viszont a lelkesedésem, a vágyam ugyanolyan, máskülönben nem lennék itt. Nagyon szeretek játszani és ha már a szenvedély elmúlik egyszer, akkor azonnal félreállok."

"Hogy mi változott a 23 év alatt? A Románál eltöltött 23 év alatt számos dolog változott, az elnökök, az edzők és a játékosok. Nagyon sok mindent láttam, könyvet írhatnék róla, lehet egyszer meg is teszem."

"Ami Rudi Garciát illeti, ő egy nagyon jó ember, aki minden körülményt figyelembe vesz és mindig a legjobbat akarja. Mindannyian azt reméljük, hogy együtt képesek leszünk megcsinálni. Két évig nagyon rosszak voltunk, aztán jött Garcia és nagyon ügyesen megfordított mindent. Azonnal megértette a körülményeket és sikerült egy jó csapatot összeállítania."

"A Románál számos fiatal tehetség játszik, akik mind jók is, de nem szabad, hogy elszálljanak. A futball nagyon sokat változott, ahogy mondtam is, a fiatal játékosok már nem olyanok, mint régen. Régen sokkal jobban odafigyeltek rájuk, most meg sokkal több területet hagynak nekik."

"Ami az új szezont illeti, bizakodva várom, megpróbáljunk majd hasonlóan jó szezont produkálni, mint tavaly. Nem lesz könnyű, de szeretnénk valami hasonló szép és pozitív dolgot csinálni."

Tottitól megkérdezték, hogy amennyiben bajnok lenne a Roma, milyen áldozatot hozna ennek érdekében.

"Hajlandó lennék 1 évig lemondani a jégkrémről..."- válaszolta a játékos. 


forrás: asroma.hu