Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Az MU érdeklődik Méxes iránt?

A Corriere dello Sport szerint a Manchester United Philippe Méxes leigazolását fontolgatja.



A Louis van Gaal vezette vörös ördögök remekül teljesítettek a felkészülési szezon során, azonban a Swansea City elleni nyitómeccsen meglepő vereséggel kezdték az angol pontvadászatot. A rossz rajt ellenére a MU szurkolói sokat várnak a csapattól, és ennek érdekében a klub vezetősége már egy ideje dolgozik Mehdi Benatia leigazolásán.

A marokkói játékosért azonban a Bayern München is bejelentkezett, sőt már állítólag előnybe is került angol riválisával szemben, így az olasz napilap szerint az United figyelme a jóval olcsóbban megszerezhető Méxes felé fordult. A francia védő szerződése jövőre jár le a Milannál, ami mindenképp előnyös alkupozíciót biztosít az angoloknak, de valószínűleg a piros-feketék sem ragaszkodnának foggal-körömmel a magas fizetéssel rendelkező hátvédhez.

Szintén a piros-feketékhez kapcsolódó pletyka, hogy a Juventus Abbiatit szeretné Buffon mögé, amennyiben jelenlegi tartalékuk, a Milannál is megfordult Storari a Sassoulóhoz igazolna. A Milan azonban ragaszkodik a veterán hálóőrhöz, aki Diego López érkezésével valószínűleg Milánóban is csak a második számú kapus lenne.

forrás: acmilan.hu