Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Megszereztük az összes célpontunkat

A Juventus első csapata tegnap, a klub hagyományainak megfelelően, összecsapott a Primavera csapattal, s a 6:1-re megnyert találkozó kiváló alkalmat szolgáltatott arra is, hogy az újságírók az aktuális ügyekről, köztük leginkább az átigazolási piacot illető kérdésekről faggassák az Öreg Hölgy sportigazgatóját, Beppe Marottát.



"Megszereztük az összes célpontunkat. Megtartottuk a csapatunk gerincét, s olyan játékosokat igazoltunk, akik segíthetik a már eleve rendkívül versenyképes keretet."

"Majd meglátjuk, mit hoz a következő tíz nap, s talán lehetőség nyílik majd arra, hogy hozzunk egy támadót, azonban feltétlenül alacsony költségvetésű igazolásnak kell lennie. Mindamellett ott van nekünk Coman, aki tehetségének minden szikráját megmutatja, s aki egy igazán kivételes játékossá fejlődhet."

"Figyelembe véve azt, hogy Barzagli felépülése sokkal gyorsabban halad, mint ahogy azt előzetesen vártuk, valamint azt, hogy Marrone milyen pozitívan szerepelt eddig, a szezont azokkal a védőkkel kezdjük meg, akik már most a rendelkezésünkre állnak."

A nyári átigazolási időszak leghosszabb és legizgalmasabb szappanoperáját a Manchester United által csábított Arturo Vidal jövőjének kérdése szolgáltatta Torinóban.

"Az egész történetet a média fújta fel. A valóság ezzel szemben az, hogy semmiféle tárgyalás nem folyt, egyfelől azért, mert soha sem akartuk eladni a játékost, másfelől, mert nemrég írt alá egy új szerződést, s soha sem adta jelét annak, hogy távozni szeretne."

"Ugyanakkor gyakran a játékos szándékai bizonyulnak döntőnek az ilyen esetekben. Nézzék csak meg Storari példáját. Szeretne élni azzal a lehetőséggel, amelyet a Sassuolo kínált neki, azonban jelen pillanatban nincsen olyan helyettesünk, aki hasonlóan megbízható lenne, s ha végül nem elégítjük ki a vágyait, boldogan velünk marad." 

Zárásul Marotta kommentálta a klubtól váratlanul távozó Antonio Conte kinevezését az olasz nemzeti válogatott élére.

"Egy rendkívül sikeres időszak kapcsolódik Antonio nevéhez. Most a nyilvánosság előtt is a lehető legjobbakat kívánhatom neki, ahogyan azt magánemberként már megtettem."

forrás: juventuz.blog.hu