Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Támad az influenza

Egyre több a kérdőjel a csapat háza táján a szombati kezdő tizeneggyel kapcsolatban, ugyanis az influenza sorra szedi áldozatait. 


Fernando Llorente már a Trofeo TIM-en se tudta vállalni a játékot, aki ugyan újra edzett egy rövid ideig, de a tünetek ismét jelentkeztek nála.

Allegri szintén ezen okból az elmúlt 36 órát az ágyban töltötte, és ma reggel Sebastian Giovinco is megszakította az edzést. 

A tünetek három további játékosnál is megjelentek, Pereyra, Padoin és Barzagli (aki külön dolgozik visszatérésén) sem 100%-os.

Alvaro Morata ugyan már közel teljes értékű munkát végez, de az ő játékára még nem lehet számítani szombaton, így jelenleg Carlos Tévez az egyedüli bevethető támadónk.

Úgy tűnik, a trénernek már a szezon első meccse előtt a betegségen kívül, sérülés miatt is gondjai akadnak a kezdőcsapat kialakítása kapcsán, hiszen várhatóan az első bajnokin kénytelen lesz nélkülözni Andrea Pirlo játékát.

A Sportmediaset értesülései szerint a harmincöt éves játékos egy ütközést követően megsérült ezen a héten edzésen, így kérdéses, hogy szerepelhet-e a Juventus kezdőcsapatában a Marcantonio Bentegodi Stadionban a szezon első meccsén.

Az az általános benyomás, hogy Allegri 4 védős (4-3-2-1 vagy 4-3-1-2) rendszerben küldi pályára a csapatot a bajnoki nyitány során. 

forrás: juventushungary.hu/juventuz.blog.hu