Recent comments

Friss Hírek

BENÍTEZ: Nem vagyunk csúcsformában

Az egyetlen olyan párharc a Napoli-Bilbao találkozó a keddi meccsek közül, amelyen még egyik csapat sem játszott a 2014-2015-ös szezonban tétmérkőzést, így nagy kérdés, mire lehet számítani a felektől. 
A hazaiak legyőzték a Barcelonát két hete, de a PSG-től például kikaptak az utolsó edzőmeccsükön. 
A baszkok a Benfica és a Mönchengladbach legyőzést hozhatják fel pozitívumként, de a főpróbájukon csak gólnélküli remire voltak képesek az Olimpiakosszal szemben. Az biztos, hogy az olaszok Michu érkezésével erősödtek, míg a baszkok Ander Herrera távozásával gyengültek. 
A két csapat közül a Napoli az erősebb, hazai pályán játszhat, mégis Rafa Benítez óva int mindenkit, hogy lebecsüljék a Bilbaót: 
„Tiszteljük a baszkokat, akik nagyon erősek, de mi erősebbek vagyunk. Évek óta együtt játszanak, tudják járatni a labdát, és remekül fordulnak védekezésből támadásba. A kulcsa az lesz a mérkőzésnek, hogy ne hagyjuk őket kibontakozni. Nem vagyunk csúcsformában, soha nem jó egy világbajnokság után ilyen tétmeccsel kezdeni, de ezt hozta a sors. Így ha kikapunk, az sem tragédia, azonban meg kell próbálnunk pozitívnak lenni, és nyerni” - mondta az olaszok spanyol trénere.
forrás: hatharom.com