Recent comments

Friss Hírek

INTER: Guarín a Juventusra vár

Az Inter középpályásának, Fredy Guarín ügynöke megerősítette, hogy pártfogoltja iránt komolyan érdeklődik a Zenit Szentpétervár csapata, 12 millió eurós hivatalos ajánlatot továbbított a milánói csapatnak a játékos megszerzése érdekében, ám a kolumbiai játékos nem kíván az orosz klubhoz csatlakozni, mivel a Juventus ajánlatára vár.

 
A kolumbiai játékos a télen nagyon közel volt, hogy csatlakozzon a torinói csapathoz, helyet cserélve a Juventustól idén nyáron eligazolt Mirko Vuciniccsel, ám az Inter vezetősége az utolsó percben megvétózta az átigazolást.

„Érkezett ajánlat a Zenit csapatától, akik 12 millió eurót fizetnének ügyfelem játékjogáért.” - nyilatkozta Marcelo Ferreyra játékosügynök a RAI Sport munkatársainak Milánó városában.

„Ugyanakkor a játékos elhatárolódott az ajánlattól, mivel arra vár, hogy a Juventus lépést tegyen átigazolása ügyében.”

A harcos középpályás iránt a Manchester United is érdeklődik, de úgy tűnik, hogy a játékos határozott következő klubját illetően, és a Juventusban képzeli el jövőjét.

Azonban kérdéses, hogy a torinói klubvezetés fog-e lépéseket tenni a játékos ügyében, mivel január óta megváltozott a vezetőedző személye, és kérdéses, hogy Massimiliano Allegri igényt tart-e egy újabb középpályásra.

A Zenit kiharcolta a jogot, hogy a Bajnokok Ligájának csoportkörében játsszon, és ezt követően kívánták megerősíteni keretüket a dél-amerikai középpályás leigazolásával.

forrás: juventuz.blog.hu