Recent comments

Friss Hírek

CHIEVO: Összekapott Puggioni és Guana

A Chievót  évek óta a kieső csapatok egyikének tartják a szezon előtt, nincs ez idén sem másképp. 


Aztán eljön a szezon, és a veronaiak valahogy mindig képesek megmenekülni, azonban idén lehet, hogy egy kissé nehezebb lesz a helyzet.

No nem a játékoskeret miatt. Talán a Chievo fegyvere nem is annyira a játékosainak képességeiben rejlett, hanem sokkal inkább a csapategység jelentette azt a különbséget, aminek köszönhetően rendre elkerülte a veronai csapat a másodosztályt. 

Most viszont megbomlani látszik az egység, miután másodjára is összekapott Puggioni és Guana, a csapat két játékosa.

Ezúttal a Pescara elleni kupamérkőzés félidejében veszett össze a két játékos, az öltözőben történt az eset. Akárcsak egy éve, ismét heves verbális harc tört ki a két fél között, mint arról a La Gazzetta dello Sport beszámol, Guana nem az az ideges típus, azonban Puggioni olyan szavakkal illette egyik rokonát, ami nem fért bele Guanánál, és ahogy a milánói sportlap is fogalmaz: ha egy olyan emberről van szó Guanánál, akit imád, akkor teljesen megváltozik.

Hogy mi lesz a történet vége, az még kérdéses, mindenesetre a Chievo a hírek szerint gondolkozik a játékosok valamelyikének eladásán, csak kérdés, kire lesz kereslet, és kiért fut be olyan ajánlat, ami a játékos számára is elfogadható. Már ha befut. Addig meg remélik, hogy lenyugszanak…

forrás: azzurri.co.hu