Recent comments

Friss Hírek

VIALLI: A Juve igazolásai nem jelentenek előrelépést a BL-ben

A Juventus egykori támadója, Gianluca Vialli úgy véli, hogy az Öreg Hölgy idei igazolásai nagy előrelépést jelenthetnek a hazai pontvadászatban, azonban kétségét fejezte ki azt illetően, hogy nemzetközi színtéren is alkalmasak lennének felemelkedéshez segíteni a klubot.

 
A Juventus a nyár során véglegesen megszerezte a Manchester United veterán védőjét, Patrice Evrát, a Real Madrid fiatal támadóját, Álvaro Moratát és a francia labdarúgás talán legnagyobb ígéretét, Kingsley Comant, továbbá opciós vételi joggal kölcsönvette Roberto Pereyrát és Romulót is, azonban Vialli meglátása szerint mindez kevés lesz ahhoz, hogy a zebracsíkos klub ismét régi fényében tündököljön és versenyképessé váljon az európai színtéren is.

"Allegri kiváló, s különbözik Contétől, sokkal higgadtabb nála." - nyilatkozta az 50 esztendős szakember a Sky Sport Italianak. "Úgy gondolom, hogy jó munkát végez majd a csapattal, amelyet Conte három esztendeig irányított."

"A Juventus által végrehajtott összes igazolása jónak tűnik, azonban kizárólag az olasz mezőnyben. Nem hiszem, hogy a Bajnokok Ligájában igazi különbséget jelentenének."

forrás: juventuz.blog.hu