Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Gabriel, Didac és Zaccardo is átadólistára került

A legfrissebb hírek szerint Gabriel, Didac Vila és Cristian Zaccardo még az idén nyáron elhagyhatja a Milant, miután mindannyian létszámfelettivé váltak.

 
Diego López érkezésével Gabriel létszámfelettivé vált, hisz jelenleg csupán negyedik számú hálóőr López, Abbiati és Agazzi után. 

Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a Juventus szeretné leigazolni Abbiatit második számú kapusként Gianluigi Buffon mögé, ám erről Adriano Galliani hallani sem akar, azonnal nemet mondott.

A MilanChannel szerint a vezetőség jelenleg új csapatot keres Gabrielnek, ahol állandó játéklehetőséghez juthat. A brazil kapus várhatólag külföldre kerül kölcsönbe. A legnagyobb esély arra van, hogy visszatér szülőhazájába, Brazíliába.

Eközben a hírek szerint Didac Vila iránt három spanyol csapat is érdeklődik, nevezetesen a Rayo, a Cordoba és az Eibar. Állítólag az Eibar áll a legközelebb Didachoz. A két klub képviselői a napokban találkoznak és döntenek a játékos jövőjéről. A spanyol balhátvéd tehát visszatérhet Spanyolországba, a korábbi szezonokhoz hasonlóan ismét kölcsönbe.

Továbbá Cristian Zaccardo neve is szerepel az átadólistán. Az olasz világbajnok játékosnak viszont nehézkes lesz új csapatot találni.Állítólag Zaccardo iránt a Genoa érdeklődik, de konkrétum egyelőre nincs.


A La Gazzetta dello Sport jelentései szerint Riccardo Saponara és M’Baye Niang is legalább januárig biztosan marad a csapatnál.

forrás: acmilan.hu