Recent comments

Friss Hírek

TORINO: Giovincót csábítják

A Tuttosport értesülései szerint a Torino komolyan fontolgatja a lehetőséget, hogy ajánlatot tesz a Juventus saját nevelésű támadójáért, Sebastian Giovincóért.

 
A kisebb torinói klub alighanem még a nyári átigazolási szezon lezárulta előtt pénzzé teszi majd Alessio Cerci játékjogát, akit leginkább a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid követ árgus szemekkel, s ebben az esetben elkerülhetetlennek tűnik egy új támadó érkezése.

A gólkirályi címet bezsebelő Ciro Immobile a Borussia Dortmundhoz igazolt, helyére a Bikák a Juventus perifériára szorult támadóját, Fabio Quagliarellát szerezték meg, s a Tuttosport állítása szerint végül Sebastian Giovinco is városon belül válthat klubot.

Az olasz válogatottat is megjárt örök ígéret szerződése jövő nyáron jár le az Öreg Hölgynél, s a felek egyelőre nem jutottak megegyezésre a távolabbi jövőt illetően, azonban a Torino most 8 millió euro körüli ajánlattal zárhatja rövidre a kérdést.

A gránátvörös mezes klub mindemellett évi 2.5 millió eurós bérezést ajánlhat Giovincónak, aki kiegészítő emberből a kezdő tizenegyben találhatná magát, ráadásul még várost sem kellene váltania.

forrás: juventuz.blog.hu