Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Aggódtam a sok kihagyott helyzet miatt

A Juventus új mestere, Massimiliano Allegri a Chievo elleni egygólos győzelemmel mutatkozott be tétmeccsen, s elégedetten nyilatkozott a mérkőzés lefújását követően, azonban azt is elárulta, hogy komolyan aggódott a sok kimaradt helyzet miatt, továbbá elismerő szavakkal szólt a csapat új igazolásáról, a nagyszerű teljesítményt nyújtó Kingsley Comanról.


"Meglehetősen ideges voltam, s kicsit aggódtam, mert olyan sok helyzetet elpazaroltunk, s azt kockáztattuk, hogy az a Chievo kiegyenlít az egyetlen helyzetéből, azonban Buffon kiváló védést mutatott be." - értékelt Allegri a Sky Sport Italianak.

"A csapat jól játszott, de javítanunk kell a befejezéseken. Jelen pillanatban a csapat keményen dolgozik, s fontos volt, hogy megnyerjük a nyitómérkőzést a válogatott szünet előtt."

"A háromvédős felállást akartam alkalmazni a Chievo jellemzői miatt, s azért is, mivel az elmúlt napokban keveset edzettünk az influenzajárvány miatt."

"Ez a felállás biztonságot jelent számunkra, azonban jó munkát végeztünk a négyvédős felállásokkal is, s át tudunk állni bármilyen helyzetben."

Ez volt a Paris Saint-Germaintől ingyen igazolt, mindössze 18 esztendős Kingsley Coman első tétmeccse a Juventus mezében, s a fiatal támadó feltűnően agilis játékkal bizonyított a klub szurkolói számára.

"A srác, Coman úgy játszott, mint egy veterán. Kiváló minőséggel és jellemvonással rendelkezik. Egy fiatal srác, akit hagynunk kell fejlődni, de igazi tehetsége van." - méltatta a játékost Allegri.

"Amikor Vidal és Pogba részt vett a támadásokban, s a játék szervezésében, jobb teljesítményt nyújtottunk. Jobban kellene összpontosítaniuk erre, ahelyett, hogy csak az üres területre mozognak."

"Marchisio jó mérkőzést játszott, s a végén kiválóan blokkolt egy veszélyes beadást, mikor Ogbonna lemaradt."

forrás: juventuz.blog.hu