Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Ajánlat Shaqiriért?

Hétvégén rajtot vesz az olasz bajnokság új szezonja, azonban az átigazolási piac még nem zárult le, s a Corriere dello Sport állítása szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus ajánlatot tett a Bayern Münchennek a svájci válogatott középpályás, Xherdan Shaqiri leigazolása érdekében.


Shaqiri 2012-ben, az FC Basel csapatától igazolt a bajor klubhoz, azonban nem sikerült beverekednie magát a rendkívül erős kerettel rendelkező müncheniek kezdőcsapatába, s ezen a téren az új szezon sem tartogat sok előrelépést, hiszen a Wolfsburg elleni Bundesliga nyitómérkőzést a svájci középpályás ismét a kispadon kezdte, majd kitérő választ adott a jövőjét firtató újságírói kérdésekre.

A Corriere dello Sport tudni véli, hogy a torinói ajánlat szerint a Juventus 2.5 millió euróért kölcsönözné ki Shaqirit a hamarosan induló szezonra, továbbá 15 millió eurós opciós vételi jogot is szerezne a svájci válogatott játékjogára, így kölcsönös elégedettséggel záruló szezon esetén a középpályás végérvényesen Torinóba tehetné székhelyét.

A Bayern München illetékesei még nem éltek hivatalos válasszal a javaslattal kapcsolatban, azonban egyelőre legalábbis kérdéses, hogy hajlandóak lesznek-e megválni a még mindig csupán 22 esztendős tehetségtől, aki mindeddig 44 Bundesliga találkozón lépett pályára, s ezalatt 10 találatot szerzett.

A svájci középpályás hazája válogatottjának egyik sztárja volt a brazíliai világbajnokságon, s különösen emlékezetes a Honduras ellen szerzett mesterhármasa.

forrás: juventuz.blog.hu