Recent comments

Friss Hírek

ROMA: A Bayern Benatiával pótolná Martínezt

Az AS Roma foggal-körömmel ragaszkodik Mehdi Benatiához, ám a Manchester United, Chelsea, Bayern München trióval szemben egyre tehetetlenebb.
A Franciaországban született, marokkói válogatott védő játékjogáért a fent említett sztárklubok versengenek. 
A Sky Sports szerint Benatia elutazott Manchesterbe szombat este, míg a német Sport 1 úgy tudja, a Bayern egyik igazgatója, Michael Reschke Olaszországba repült, véglegesíteni az átigazolást. 
No és a sajtó szerint a Chelsea sem kíván kiszállni a versenyből, viszont a londoni klubnak meg kell szabadulnia valamelyik légiósától, aligha szerződtet még egyet. 
A Bayern már korábban is érdeklődött a 27 éves játékos iránt, most ismét felvették a kapcsolatot a rómaiakkal, miután a védelemben is bevethető középpályás, Javi Martínez hosszú időre kidőlt, a spanyol futballista térdszalag-szakadást szenvedett, és a hátsó alakzatot szeretné megerősíteni a vezetőség. 
"Mehdi a mi játékosunk. Egyes sajtótermékek már eladták őt, de ő velünk edz, nagyon profi a hozzáállása. Szégyen, hogy ilyen pletykáék keringenek. Nagyszerű srác, és így is viselkedik" - nyilatkozta Italo Zanzi, a Roma vezérigazgatója a Corriere dello Sportnak, majd egy mondattal később visszatáncolt. - Az átigazolási piac dinamikus, ez igaz. Szeptember 1-ig értékelünk minden lehetőséget."

Benatia egy éve az Udinesét hagyta el a Farkasok kedvéért, 13.5 millió euróért, piaci értéke most 28 millió euró a transfermarkt.de szerint.
forrás: hatharom.com