Recent comments

Friss Hírek

IBRAHIMOVIC: Szívesen visszatérnék Torinóba

A Malmö ifjúsági csapatának valamikori edzője, aki jelenleg az indonéziai Mitra Cutra együttesénél dolgozik, Stefan Hansson nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy volt tanítványa, Zlatan Ibrahimovic szeretne visszatérni egykori klubjához, a torinói Öreg Hölgyhöz.


A svéd válogatott két évet töltött Torinóban, majd 2006-ban a Calciopolit követően az Interhez igazolt, így elkerülte, hogy a Juventusszal a Serie B-ben viaskodjon.

Azonban az az ember, aki a svéd klasszis első klubjánál dolgozott most azt mondja, hogy az Európában többszörös bajnok csatár megosztotta vele terveit, és ezeknek a terveknek része a torinói visszatérés.

„Zlatan a Juventusba vágyik.” - nyilatkozta a szakember a Tuttosportnak. „Ha nem most, akkor jövőre.

A minap beszéltem vele Skype-on, és szó szerint azt mondta, hogy nem pénz kérdése a dolog. Azt mondta, hogy vissza akar térni a Juventushoz.”

A harminckét éves csatárnak élő szerződése van a Paris Saint-Germain csapatával, amely 2016-ig köti őt a klubhoz, így minden bizonnyal ennek az átigazolásnak a tető alá hozása komoly feladat lenne, hisz a francia klub nem szívesen válna meg ikonikus és rendkívül eredményes csatárától.

forrás: juventuz.blog.hu