Recent comments

Friss Hírek

ZANZI: Bajnokok akarunk lenni

A Roma vezérigazgatója egyik nyilatkozatában egyértelműen kijelentette, hogy a csapat célja idénre a tavalyi második helynél jobb helyezés elérése.

 
Annak ellenére, hogy klubrekordot jelentő 85 pontot szerzett a Roma a tavalyi bajnokságban, még így is csak a második helyen végzett a Juventus mögött.

"Tavaly a második helyen végeztünk, de idén szeretnénk előrébb lépni."- kezdte Zanzi.

"Olaszországban és Európában is versenyképesek leszünk. Rudi Garcia nagyon elégedett a felkészülési időszakkal, mert sikerült lefektetnünk a következő idény alapjait. Magabiztos vagyok, mert a nyitó fordulóra jó formába lendülünk. Láttam, hogy nagyon sok szurkoló követ minket nyomon és tudom, hogy mennyire fantasztikusak a szurkolóink. Nagyon fontos, hogy érezzük a támogatásukat."

A Roma most már nagyobb részben James Pallotta cége tulajdonába került, miután megvásárolták az UniCredit bank részvényeit.

"Az elnök azért döntött így, mert tisztában van a klubban rejlő lehetőségekkel és teljes mértékben hisz az infrastruktúrában. Az új befektetőnek hatalmas a tapasztalata és tudja, hogy minden az üzletről szól. Remek lehetőség őket a vezetőség között tudni és erre büszkék vagyunk. Az elnök minden tőle telhetőt megtesz a sikerek érdekében, hiszen az alapok nagyon erősek és remek jövő előtt áll a csapat."


"A stadion építésével kapcsolatos munkálatokra külön csoport jött létre és tudjuk, hogy időbe telik, de pontos stratégiának van. Az új stadion hatalmas lehetőség lesz a szurkolóknak, egyben a város számára is nagyon fontos létesítmény lesz." 


forrás: asroma.hu