Recent comments

Friss Hírek

MANDORLINI: Toni az én Tévezem!

Az előző szezon egyik pozitív meglepetése és üde színfoltja volt az akkor újonc Hellas Verona. 


Bár a klub jelentősen meggyengült egy évvel ezelőtti önmagához képest, a tavaly 20 gólig jutó Luca Toni idén is bentmaradáshoz segítheti a csapatot.

A sokadvirágzását élő Toni mindenkit megdöbbentve 20 gólig jutott a tavalyi bajnokságban, amivel Ciro Immobile mögött a góllövőlista 2. helyét csípte meg. A Hellasnál 5. szezonját kezdő Andrea Mandorlini egyenesen Tevezhez és Higuainhoz hasonlította a veterán csatárt.

“Január óta elvesztettük Jorginhót, Iturbét, Romulót és Marquinhót, nincs könnyű dolgunk.”

“Mindenki figyelni fog minket, de jelen pillanatban azt kell mondanom, hogy nem reális azt feltételezni, hogy a tavalyinál is jobb szezont tudunk futni, ugyanakkor azt is mondom, hogy semmi sem lehetetlen. Mindenesetre a célunk az, hogy minél hamarabb bebiztosítsuk a bentmaradásunkat.”

“Be kell bizonyítanunk, hogy a tavalyi eredményeink nem voltak véletlenek. Közel kerültünk Európához, de sajnos végül mégis csak a TV-n nézhetjük azt.”

“Luca Toni ugyanolyan fontos a Verona számára, mint Tévez a Juventusnak vagy Higuain a Napolinak. Ha a Juve és a Napoli ilyen erősen függhet egy játékosától, akkor a Verona számára is teljesen normális, hogy ennyire függjön Tonitól.”

A Hellas Verona ma este 18:00-kor kezdi meg idei szereplését az Atalanta otthonában. A meccset a SportKlub élőben közvetíti.

forrás: azzurri.co.hu