Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Podolski a kiszemelt

Egyre több neves európai sportmédium számol be ugyanis arról, hogy a Juventus komolyan érdeklődik az Arsenal friss világbajnok csatára, Lukas Podolski iránt.

 
A lengyel-német származású Podolski neve azt követően merült fel a Juvéval kapcsolatban, hogy Giuseppe Marotta elmondta: a mercato végéig szeretnének még egy csatárt igazolni, az érintett viszont semmiképpen sem egy drága klasszis lesz.  

Podolski helye ugyanakkor megingott az Arsenalnál, miután a 29 éves támadó mellett immár Giroud, Walcott, Alexis Sánchez, Joel Campbell és Sanogo is az Ágyúsok csatársorát erősíti, a csapat menedzsere, Arséne Wenger pedig közölte is a némettel: ha jövőre nem akar a padon ülni, szabadon távozhat – írta meg pár napja a goal.com.

Podolskit annak rendje és módja szerint hamar összeboronálták a Juvéval, ma pedig már valóban kézzelfogható esély mutatkozik a frigy megkötésére. 

Bár pontos adatok egyelőre nem szivárogtak ki, valószínűsíthető, hogy a Zebrák első körben kölcsönvennék Poldit egy jövő nyári vásárlási opcióval, amely variáció az Arsenalnak is megfelelhetne.

A klubváltás esélyét felerősítendő Wenger nem nevezte az Arsenal keretébe Podolskit az Everton elleni bajnokira.

forrás: azzurri.co.hu