Recent comments

Friss Hírek

HAMANN: Immobile nem éri meg a pénzét

A korábbi német válogatott játékos szerint a frissen igazolt olasz gólkirály stílusa nem illik bele a Dortmundéba, így az érte adott 19 millió euró kidobott pénz.

Amióta kiderült, hogy Robert Lewandowski elhagyja a Borussia Dortmundot és a rivális Bayern Münchenhez igazol, a klub vezetése keresi méltó helyettesét. 
Választásuk a Torino színeiben olasz gólkirályi címet szerzett Ciro Immobilére esett, akiért 20 millió euró körüli összeget fizettek. Megérte? Dietmar Hamann szerint egyáltalán nem. A korábbi német válogatott középpályás ugyan elismeri, hogy Immobile jó kvalitású csatár, ám úgy véli, egyáltalán nem illik Jürgen Klopp gyors letámadásokra épülő taktikájába.
"Nem hiszem, hogy megéri a pénzét, rossz lóra tett a Borussia. Ő olyan típusú játékos, aki leginkább a tizenhatoson belül találja fel magát. Ahogyan a Dortmund szokott játszani, nem valószínű, hogy sokat tud segíteni nekik" - fogalmazta meg bírálatát Hamann, akinek az olasz támadó Bayer Leverkusen ellen nyújtott teljesítménye egyáltalán nem nyerte el a tetszését. 
Mint ismeretes, a sárga-feketék meglepő, 2-0-ás vereséget szenvedtek hazai pályán a Bundesliga első fordulójában.
forrás: hatharom.com