Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Csak úgy röpködnek a nevek

Miután Mario Balotelli hivatalosan is távozott a Milantól, a rossonerinél totálisan beindult a mercato: csak úgy röpködnek a nevek a Milannal kapcsolatban.


A legutóbbi Samuel Eto’o, akivel állítólag meg is egyezett volna a Milan, azonban végül Silvio Berlusconi stop-ot mutatott, és állítólag személyesen állította le a transzfert. Végül Eto’o  valószínűleg az Evertonban folytatja pályafutását.

Eto’o mellett egy másik Chelsea-s csatár is képben van a Milannál: Fernando Torres egykoron az egyik legjobb csatárnak számított, mostanában azonban a nagyobbnál is nagyobb ziccerek elhibázásával tűnik fel. Torrest kölcsönbe hozná a Milan, azonban a játékos erre nem hajlik a hírek szerint, pedig fizetésétől nem esne el. A jelenlegi 8 millió euró körüli éves bérének egy részét a Chelsea, (kb. 2 millió euró) míg a többit a Milan állná, a “Kölyök” becenévre hallgató támadó azonban elzárkózik a kölcsönadás lehetőségétől.

Torresen kívül a holland Marco van Ginkel is érkezhet a Chelseaből a Milanba: a 21 éves középpályás szintén kölcsönbe kerülhet Milánóba, az ő esetében Mourinho állítólag már rá is mondta az igent a kölcsönre. A tehetséges és egyben igen technikás játékos ugyanakkor már túl van egy térdszalag szakadáson, és fizikai állapota finoman szólva sincs a megfelelő állapotban.

A legtöbbet emlegetett név a belga Maxime Lestienne ( a képen), a Club Brugge 22 éves szélsője, aki Cerci helyett köthet ki a Milanban. Pippo Inzaghinak a hírek szerint szüksége lenne egy szélsőre az általa megálmodott taktikához, ebbe illene bele a belga korosztályos válogatottakat megjáró Lestienne. Vele kapcsolatban szerdán jöhet létre a biznisz, Galliani holnap találkozik majd a játékos és a klub képviselőivel, hogy megbeszéljék a részleteket.

Mellettük pedig számtalan center merült fel, mint Balotelli pótlása, vagy legalábbis a keret vastagítása, hiszen jelenleg csak Pazzini vethető be centerként a Milanban. Roberto Soldado, Alvaro Negredo (még sérülten is) vagy éppen Javier “Chicharito” Hernandez is szóba került a Milannal kapcsolatban – még majdnem egy hét van hátra a mercatóból, ki tudja, Galliani végül milyen bizniszt hoz tető alá a hajrában…

forrás: azzurri.co.hu