Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Elégedett nyilatkozatok a kupagyőzelem után

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a játékosok teljesítményét illetően. 



Továbbá Adriano Galliani és Riccardo Saponara is megszólalt.

FILIPPO INZAGHI: “Két nagyon jó mérkőzést játszottunk és boldog vagyok. Valami megváltozott. Remélem, hogy hasonló lelkesedéssel fogunk játszani a Lazio ellen. Szeretném, ha a San Siro megtelne a szurkolóinkkal. Elégedett vagyok El Shaarawy teljesítményével, akár csak a csapatéval. Honda lett a torna legjobb játékosa és 20 nappal ezelőtt azt mondtam, hogy ő egy nagyszerű játékos. Csak egy jó szezon előtti felkészülésre volt szüksége” – mondta Inzaghi.

ADRIANO GALLIANI: “Gratulálok Hondának, aki megérdemelte a torna legjobb játékosának járó díjat. Szép gólt rúgott a Juventus és a Valencia ellen is. Zaccheroni mindig jó dolgokat mesélt róla. Néha türelmesnek kell lenned az életben. Berlusconi látogatása jót tett a csapatnak. Azt mondta, reméli, hogy minden pénteken meg tudja látogatni a csapatot”.

RICCARDO SAPONARA: “Boldogok vagyunk a győzelmet illetően, mert mindent megtettünk, amit az edző kért tőlünk annak érdekébe, hogy készen álljunk a bajnokságra. Örülök El Shaarawy és Honda góljának. A megfelelő hozzáállással kezdtük a tornát. Készen állunk, hogy a lehető legjobban kezdjük a szezont. Nem vagyunk gyengébbek a többi csapatnál. Balotelli? Ő egy nagyszerű játékos, de sok remek játékosunk van elől”.

A piros-feketék augusztus 31-én 18:00-kor lépnek pályára a Lazio ellen a Serie-A 2014/2015-ös idényének első fordulójában.

forrás: acmilan.hu