Recent comments

Friss Hírek

NIANG: Szeretnék fontos tagja lenni a csapatnak

M’Baye Niang, a Milan francia támadója szerint jót tett neki a Montpellierben töltött féléves kölcsönidőszak és célja, hogy állandó játéklehetőséghez jusson a csapatban.


“A Franciaországban töltött időszak alatt sokat fejlődtem a pályán és azon kívül is. Szeretnék fontos tagja lenni a csapatnak és remélem, hogy folyamatos játéklehetőséget fogok kapni” – mondta Niang a MilanChannel mikrofonjainak.

“Szeretek a jobb oldalon játszani, de ott fogok szerepelni, ahol az edző akarja. Az edző rendelkezésére állok. A felkészülési mérkőzéseken bal oldali támadóként és középcsatárként is játszottam. A jelenlegi szezonban szeretnék több gólt szerezni, mert egy csatárnak ez a feladata. Franciaországban sokkal könnyebb gólt szerezni”.

“Inzaghi? Nagyon sokat tanulok tőle és a szakmai stábtól egyaránt. Sok tanáccsal lát el és érzem a bizalmát. Inzaghinak mindenki örült, amikor megérkezett. 

A csapattársaim? Nagyon jól kijövök mindenkivel, de természetesen sokkal jobban megértetem magam a francia játékosokkal, de megpróbálok mindenkivel sokat beszélni. Azt gondolom, hogy képesek vagyunk megnyerni a bajnokságot” – fejezte be.

A 19 éves támadó 2012 nyarán csatlakozott a Milanhoz és 33 tétmérkőzésen 1 gólt szerzett. Az előző idény második felét kölcsönben a Montpellierben töltötte, ahol 22 meccsen 5 alkalommal volt eredményes.

forrás: acmilan.hu