Recent comments

Friss Hírek

MARCHISIO: Conte elmagyarázta nekem, miért is távozott

Claudio Marchisio legutóbb úgy nyilatkozott, hogy ismeri Antonio Conte nyári lemondásának okát, amely lemondás mindenki érdekét szolgálta.


A sikeres edző a nyáron váratlanul távozott a Juventus kispadjáról, ezt követően pedig elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi is indokolta ezt a hirtelen döntést a nyári felkészülés első napjaiban a világbajnokságot követően, legtöbben pedig a klubvezetés átigazolási politikáját okolták.

Claudio Marchisio úgy gondolja, hogy a jelenlegi olasz szövetségi kapitány jó döntést hozott, mivel nem érezte magát eléggé elkötelezettnek a Juventus vezetéséhez.

„Tiszteletben tartom Antonio Conte döntését. Elmagyarázta nekem, miért is távozott, ezt azonban nem oszthatom meg a nagyközönséggel.” - nyilatkozta a Juventus középpályása a Tuttosport munkatársának.

„Biztosíthatok mindenkit, hogy ő nem olyan ember, aki képes lenne úgy folytatni egy munkát, hogy nem érzi száz százalékosan elkötelezettnek magát az illető célért.

Megpróbálta a szezon elején, mivel igazi juventino, azonban rájött, hogy mindenkinek úgy lesz a legjobb, ha távozik.”

Ezt követően a középpályás elmondta véleményét, miszerint a Juventus jó kezekben van Massimiliano Allegri kinevezését követően.

„Mindegyik edzőnek megvan a saját jelleme és munkamódszere, azonban a dolgok jó irányba haladnak Allegrivel. És ne gondolják, hogy Allegri nem emeli fel a hangját, ha szükséges...

Valamint, ha az edző nem is ordít, hogy feltüzeljen minket, jó formában vagyunk, és készen állunk az új szezonra. Egy újabb nagyszerű szezon vár ránk. Célunk a bajnoki cím megvédése és a jó teljesítmény az európai kupasorozatban.”

A Juventus a Serie A küzdelmeit szombaton kezdi meg a Chievo elleni idegenbeli meccsel.

forrás: juventuz.blog.hu