Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Szükség van a szurkolóinkra

A Roma nehéz mérkőzésen 2:0-ra legyőzte a Fiorentinát Morgan De Sanctis nagy védéseinek is köszönhetően.

 
"Az számít, hogy sikerült a végén megszereznünk a második gólt. Persze sokkal jobb lett volna hamarabb megszerezni, de ettől függetlenül a csapat jól játszott, különösen az első félidőben. Ne felejtsük el, hogy az ellen a Fiorentina ellen játszottunk, akik nagyon jók a labdatartásból, ehhez képest az első órában sokkal többet volt nálunk a labda."- kezdte Garcia a meccs után.

"A játékosok kemény munkát végeztek védekezésben és támadásban egyaránt. Babacar nagyon gyors, könnyen megtalálja az üres helyeket, ezért különösen örülök annak, hogy Kosztasz Manolasz azonnal beilleszkedett a futballstílusunkba. Az első félidőben agresszívak voltunk, nagyon gyorsan visszaszereztük a labdát."

"Ezt jó tudni, mert sajnos edzésen elég kevés lehetőségünk volt gyakorolni. A Fiorentina gyémánt alakzatú középpályája arra késztetett minket, hogy járassuk a labdát és megtaláljuk az üres helyeket, ezért türelmet kértem a csapattól. Láttam, hogy magabiztosak a fiúk az első félidőben és kontrollálják a mérkőzést."

Garcia az utolsó fél órát szinte végig az alapvonal mellett töltötte és próbálta a közönséget szurkolásra buzdítani.

"Mindenekelőtt nagy szükségünk van a szurkolóinkra, amikor nehéz helyzetben vagyunk. Egy óra után nehézre fordult a helyzet, de szerencsére volt egy jó De Sanctiszunk, aki nagyban hozzájárult, hogy a Fiorentina ne egyenlítsen ki."

"Az igaz, hogy ezt a szurkolók is észrevették, de szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy nehéz helyzetben a kitartó szurkolásuk és buzdításuk tényleg nagy segítség tud lenni a csapat számára."

A Roma támadásainak új résztvevője Juan Manuel Iturbe, akinek még szoknia kell a helyét.

"Nem csak neki, de további középpályásoknak és csatároknak is sokat kell még dolgozniuk bizonyos jellemzőkön, a gyorsaságukon. Van időnk arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki ezekből a tehetségekből." 


forrás: asroma.hu