Recent comments

Friss Hírek

MILAN: D. López 45-ről kapott góllal rajtolt új csapatában

Nemzetközi felkészülési mérkőzésen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan 2–1-re kikapott a spanyol Valenciától.


Nem mondhatni, hogy parádésan kezdett a Milan, hiszen a 18. percben egy, a pálya közepén eladott labda után Paco Alcácer a félkörnél felnézett, és jó 45 méterről átemelte a kint bóklászó Diego Lópezt. A Real Madridból érkező kapus alighanem szebb debütálást is el tudott volna képzelni...


Az első fél órához közeledve Honda 30 méteres szabadrúgásával feleltek a Diego López – Abate, Bonera, Zapata, Albertazzi – Muntari, Cristante, Poli – Honda, El Shaarawy – Pazzini kezdővel felálló olaszok, a labda a bal oldali kapufa tövéről pattant a kapuba.
 
A szünetre így is a spanyolok vonulhattak előnnyel, miután Rodrigo lövése után a másik oldalon is besegített a bal kapufa töve.

A félidő legszürreálisabb jelenetére a 32. percben került sor, amikor Honda szögletből majdnem föld körüli pályára állította a labdát.


A második félidőben mindkét csapat próbálkozott ugyan, de újabb gól már nem esett, így a Milan az Olympiakosz (0–3), a Manchester City (1–5) és a Liverpool (0–2) elleni meccs után a Valenciától is kikapott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Valencia (spanyol)–Milan (olasz) 2–1


forrás: NSO