Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Keletről jönne az erősítés?

Az olasz bajnok kelet felé tekint, Ukrajnából kívánja elhozni a Sahtar Donyeck sztár csatárát, Luiz Adrianót, legalábbis így értesült a torinói Tuttosport.


A Juventus vezetői abban reménykednek, hogy az átigazolási időszak lezártáig sikerül még egy csatárt a csapathoz csábítaniuk, hiszen utánpótlás szükséges a keretbe, mivel két csatár is távozott a klubtól Fabio Quagliarella és Mirko Vucinic személyében.

A Tuttosport arról számolt be, hogy az olasz rekordbajnok szakemberei ajánlat kidolgozásán munkálkodnak a brazil csatár ügyében, amely révén a támadó Torinóba költözhet, természetesen csak kölcsönbe egy évre.

A huszonhétéves futballista egyike volt azoknak a játékosoknak, akik nem voltak hajlandók visszatérni Ukrajnába a lyoni meccset követően, és bár azóta megjelentek klubjuknál, a lehető leghamarabb el szeretnék hagyni az országot.

A Juventus megpróbálja kihasználni ezt az adódó helyzetet, és kísérletet tesz a brazil játékos Torinóba csábítására, bár arról még nem tudni, mit szólna ehhez az ukrán klub.


Luiz Adriano 2007-ben költözött Donyeckbe, azóta pedig 143 bajnoki mérkőzésen 69 gólig jutott.

 forrás: juventuz.blog.hu