Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Rabiot a fő kiszemelt, Van Ginkel a B terv?

Adrien Rabiot, a Paris Saint-Germain fiatal játékosa a Milan fő kiszemeltje a középpályára, de Blerim Dzemaili és Marco Van Ginkel neve is szerepel a kívánságlistán.

 
Riccardo Montolivo sérülésével jelenleg 6 középpályás áll Filippo Inzaghi rendelkezésére, nevezetesen Bryan Cristante, Nigel De Jong, Michael Essien, Sulley Muntari, Andrea Poli és Riccardo Saponara.

A hírek szerint a Milan még szeretne igazolni egy középpályást az átigazolási időszakban.

A MilanChannel szerint a Milan számára továbbra is Adrien Rabiot az első számú célpont. Rabiot szerződése jövő nyáron lejár a francia klubnál és nem hajlandó hosszabbítani. A 19 éves középpályást az Arsenal, a Roma, az Inter és a Juventus is szeretné megszerezni.

A piros-feketék kölcsönben szeretnék megszerezni a játékost, de a Sky Italia szerint a PSG vezetősége kijelentette, hogy csak a végleges eladás érdekli őket.

Rabiot piaci értékét a transfermarkt.de 4,5 millió euróra becsüli. A francia középpályás az előző idényben 25 bajnokin és 6 BL meccsen lépett pályára.

Eközben a Sky jelentései szerint a Milan felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Marco Van Ginkel esetleges szerződtetésével kapcsolatban.


A 21 éves játékos mindössze 8 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea felnőtt csapatában.

A Milan ajánlata kölcsön+opció, az angol klub hétfőn ad választ.

Továbbá elképzelhető, hogy Blerim Dzemaili lesz a befutó, miután a Napoli állítólag zöld utat adott a játékosnak a távozásra.

forrás: acmilan.hu