Recent comments

Friss Hírek

ROMA: A Bayern már csak egy lépésre Benatia megszerzésétől

Úgy tűnik minden viharfelhő elvonul a Säbener strasse fölül Mehdi Benatia ügyében, ugyanis lassan zöld ágra vergődtek a felek. 


A 27 éves középhátvédet tavaly az Udinese-től vásárolta meg a Róma 13,5 millió Euróért és egyből 2018. június 30-ig szerződést kötöttek vele. 

A Bayern megjelenésekor 35 millió Eurót kértek a marokkói válogatott játékosért, ezzel szemben ott volt a bajorok 25 millió Eurós ajánlata.Végül kompromisszumos megoldásként a felek 30 millió Euróban állapodtak meg.

A tárgyalásokat előzetesen akadályozta, hogy a német rekordbajnokkal kapcsolatba hozták Diego Godin, Sami Khedira, Gonzalo Castro és Ander Iturraspe nevét is és emiatt a labdarúgó is bizonytalankodott. 

Matthias Sammer sportigazgató végül tisztázta az árat a klubbal, majd megnyugtatta a játékost, hogy rá van szükségük és így már csak az utóbbival kellett a személyi feltételeket tisztázni. Ennek végeredményeként Benatia éves szinten 8 millió Eurót fog keresni. 

A háttérben már látszik a megállapodás, mert a Róma szombaton este az AEK Athén elleni felkészülési mérkőzésre már nem nevezte a korábbi időszakban kihagyhatatlan belső védőt.

forrás: foci-live.hu