Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Robinho egy lépésre a Santostól

Újabb – immár sokadik – fordulat következett be Robinho átigazolási szappanoperájában. 


Az elmúlt napokban a arab Al-Ahli tűnt befutónak, akiknek nem jelentett volan gondott a játékos magas fizetése, de mostanra a helyzet megváltozott, és Robinho valószínűleg visszatér a Santoshoz.

Az olasz sajtó már szinte kész tényként kezeli, hogy Robinho Brazíliában folytatja, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, azonban a Santos elnöke, Rodrigues Odilio egyelőre csak annyit ismert el, hogy a tárgyalások jól haladnak.

“Az olasz sajtó már tényként kezeli, hogy Robinho visszatér hozzánk, de én csak annyit erősíthetek meg, hogy a tárgyalások jól haladnak és mi mindent megteszünk, hogy megszerzezzük Robinhót, aki csökkentette korábbi fizetési igényét. Reméljük, hogy mielőbb sikerül lezárnunk az ügyet, és minél hamarabb egy szép ajándékkal lephetjük meg a szurkolóinkat.”

A hírek szerint Robinho csak kölcsönbe kerülne a Santoshoz, ahonnan azonban egy év múlva  már nem tér vissza a Milanba. A brazil klubnak a megállapodás értelmében januárban egy viszonylag alacsony összegű kivásárlási joga lenne a támadóra.

forrás: acmilan.hu