Recent comments

Friss Hírek

EVRA: Nehéz helyzetben az olasz labdarúgás

Patrice Evra örül, hogy újra együtt dolgozhat egykori csapattársával, Carlos Tévezzel, akivel korábban a Manchester Unitedban focizott együtt, és úgy tekint rá, mintha a testvére lenne.


A francia játékost ezúttal twitteren keresztül faggathatták a szurkoló, akik kíváncsiak voltak, hogy miért Olaszországra esett a választása, és arra is, hogy szerinte ki volt a legjobb játékos, akivel együtt játszhatott.

„Azért esett a választásom a Juventusra, mert tudom, hogy egy nagy klubról és egyben egy nagycsaládról is van szó. Felemelő érzés újra együtt játszani Carlos Tévezzel. Számomra olyan mintha testvérek lennénk, akiket sohasem tudnak elválasztani. A legjobb játékos, akivel együtt játszhattam kétség kívül Ryan Giggs, aki képes nagyon magas szinten játszani hosszú időn keresztül. Ő egy legenda.”

A balhátvéd azt is elárulta a szurkolóknak, hogy egy új becenevet is kitalált már jelenlegi csapattársának, Andrea Pirlónak.

„A jelenlegi csapattársaim közül Pirlo nyűgözött le a legjobban. Mesternek hívom, mert mindig oda tudja varázsolni a labdát ahová éppen Ő akarja.”

Végül arról kérdezték, hogy milyen felállást ajánl a Juventusnak erre az idényére, valamint beszélt a tapasztalatairól a felállásokat illetően, és a jelenlegi olasz futballról, aminek most ő is része lett.

„Egy olyan játékos, mint Llorente, fontos fegyver lehet a pályán, mindig öröm ilyen játékosokkal játszani, mint Ő. Karrierem elején sokáig 3-5-2-es felállásban játszottam, de később alkalmazkodtam a négyvédős játékhoz is, így mind a két formációban jól helyt tudok állni.”

„Az olasz labdarúgás nehéz helyzetben van, azáltal, hogy újjá kell építenie önmagát. Ehhez nyilván sok munkára lesz szükség, aminek a vezérévé válhat a Juventus.”

forrás: juventushungary.hu