Recent comments

Friss Hírek

MARCHISIO: Jó teszt volt

Gól nélküli döntetlent játszott felkészülési meccsen Londonban az olasz és az ír válogatott, a találkozó főleg Montolivo sajnálatos sérüléséről marad emlékezetes. 


A Juventus középpályása, Claudio Marchisio a sérülés és a játék képe ellenére igyekezett a pozitívumokat megragadni mérkőzés utáni nyilatkozatában.

“Borzasztó dolog, hogy ilyen dolog történt a meccsen.“ – utalt először is csapattársa sérülésére Marchisio. “Szeretnénk ott lenni mellette ezekben a nehéz napokban, mert nagyon fontos számunkra. Reméljük hogy találkozhatunk vele a hotelban.”

“Viszont ezt leszámítva úgy gondolom, hogy ez egy nagyon hasznos meccs volt számunkra. Bár nem sikerült nyernünk, egy jó meccset játszottunk egy szervezett csapattal, ahol több nehézséggel is találkoztunk, amikből tanulhatunk a Vb kezdetéig.”

“Láttunk dolgokat, amiken javítanunk kell, de összességében ez egy jó teszt volt a torna előtt.”

Marchisio végül saját magáról és Antonio Cassanoról nyilatkozott.

“Cassano remek szezont futott a Parmában és most jól teljesít közöttünk is. 

Fizikailag rendben van és tudom, hogy fontos szerepet akar játszani a Vb-n.”

“Úgy érzem, én is rendben vagyok. Nagyon keményen dolgoztunk Covercianoban, de szükségünk is volt rá a jó szerepléshez.”

Az eredmény alapján valóban nincs ok aggodalomra: az Azzurri két éve 3-0-s vereséget szenvedett el az oroszoktól az Eb főpróbáján, majd döntőig menetelt a tornán…

forrás: azzurri.co.hu