Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Ajánlat Guarínért

A Juventus a nyáron ajánlatot fog tenni az Inter csapatának középpályásuk, Fredy Guarín átigazolása érdekében, a kolumbiaiért cserébe pénzt és több játékost fog felkínálni a milánói nerazzurro klubnak.

 
A torinói csapat már a télen előrehaladott tárgyalásokat folytatott a harcos középpályás leigazolása ügyében, azonban januárban a milánói klub új tulajdonosa, Erick Thohir személyesen avatkozott közbe blokkolva az ügyletet szurkolói nyomás hatására.

Ez azonban nem tántorította el a torinói klubvezetést, akik a számos forrásból érkező friss hírek szerint ismét visszatérnek a télen félbehagyott ügyre újabb ajánlattal.

A CalcioNews csupán egyike az oldalaknak, amely arról számolt be, hogy a Juventus pénzt ajánlana a szebb napokat megélt milánói együttesnek, valamint bevonná az üzletbe Mauricio Isla játékjogát, illetve rajta kívül Luca Marrone vagy Manolo Gabbiadini is a Guarínért továbbított ajánlat részét képezheti.

A játékos feltételezések szerint nem állna az átigazolás útjába, szívesen csatlakozna az olasz bajnokcsapathoz, azonban jelenleg válogatott teljesítményére kíván koncentrálni így a világbajnokság előtti és alatti időszakban.

forrás: juventuz.blog.hu